Tandlæge Grenå

Tandreguleringsbøjlen: Inman Aligner

Indtil nu har muligheden for at rette fortænder i over- og undermund været begrænset til enten langvarig og dyr reguleringsbehandling med konventionelle bøjler eller unødig ødelæggende og stadig dyre behandlinger som kroner og facader. Det ændrer en ny reguleringsmetode, Inman Aligner, nu på.

Inal

Inman Aligner er en moderne tandreguleringsbøjle, der udover at være et langt billigere alternativ til de konventionelle tandbøjler ("togskinner") samt de nyere og noget dyrere "usynlige aligners", retter fortænderne væsentligt hurtigere end noget andet tandreguleringssystem på markedet idag. Inman Aligneren bruger et patenteret dobbelt fjedersystem, der udsætter fortænderne for et mildt men kontinuerligt pres, hvilket har vist sig at være den mest effektive samt skånsomme form for tandregulering, der findes.
Inman Aligneren er, i modsætning til konventionelle bøjler, ikke limet til tænderne. Den kan tages ud, når der er behov for det. Således passer Inman Aligneren fint ind i en aktiv hverdag og kan nemt kombineres med både job og fritid.

Patienter, der har brugt Inman Aligeren, udtrykker stor tilfredshed med hvor hurtigt og nemt behandlingen forløb, og alle har været yderst tilfredse med resultatet. Den gennemsnitlige behandlingstid ligger typisk mellem 6-16 uger, og prisen for denne form for tandregulering er absolut til at overskue.

Med introduktionen af Inman Aligneren er der tale om et af de sørste gennembrud inden for tandplejen i nyere tid.

Det er kun certificerede og uddannede Inman Aligner tandlæger, der kan tilbyde behandlingen. Tandlæge Claus Groth hos Tandlægeselskabet Claus Groth ApS har opnået denne certificering og kan nu tilbyde behandlingen her i Grenaa.

Tandlæge Claus Groth: "Inman Aligner er en af de mest banebrydende opfindelser indenfor tandplejen i de senere år. Det er effektivt, skånsomt mod tænderne og tilmed til at betale. Det er i bund og grund den bedste måde at rette fortænder på i både over- og undermund."

Claus Groth ApS
Nørregade 12, 1. th. Grenaa, 8500