Tandlæge Grenå

Paradentosebehandling i Grenå & Djursland

Eksperter inden for paradentosebehandling

Paradentose er en udbredt og ubehagelig sygdom forårsaget af betændelse. Den starter oftest i tændernes tandhalse. Det får kæbeknoglen til at trække sig tilbage, hvorefter tænderne bliver mere løse, og risikoen for at de falder ud bliver større.  

Hos Tandlægeselskabet Claus Groth er vi erfarne inden for behandlingen af sygdommen. Vi foretager en dybdegående tandrodsrensning, der holder betændelsen nede. Desuden kan du derhjemme med tandtråd, tandstikkere og flaskerensere bekæmpe udbredelsen af paradentose.

 

Forebyggelse er vigtigt  

Betændelsen kan i værste tilfælde brede sig til andre dele af kroppen. Det kan i yderste tilfælde forårsage en blodprop. Engelske undersøgelser viser, at folk med udbredt paradentose er tre gange så udsatte for blodpropper i hjertet. Ved at gå regelmæssigt til tandlæge samt opretholde en generel sund mundhygiejne kan du forebygge sådanne problemer. 

 

Kontakt os gerne for at høre nærmere

Vi har behandlet patienter fra både Grenå og Norddjurs samt hele Djursland og Østjylland. Du kan ringe til os og få flere gode råd til den daglige paradentosebehandling i hjemmet.   

 

Paradentose i Grenå og Djursland

Claus Groth ApS
Nørregade 12, 1. th. Grenaa, 8500