Tandlæge Grenå

Kundeudtalelser

Patients oplevelser hos tandlæge Claus Groth                        

Jeg husker tydeligt hvor besværligt og ubehageligt det var at få rettet tænder som barn med togskinner, nakketræk og hele molevitten. Det ville jeg ikke byde mig selv en gang til, så jeg er stor fortaler af dette nye alternativ.

Jeg var rigtig træt af mine skæve fortænder. Der var langt mellem smilene. Jeg er glad for at min tandlæge kunne tilbyde mig denne behandling. Den har givet et flot smil til mindre udgifter og besvær på kortere tid.

Jeg er rigtig glad for at jeg gjorde det. Jeg har givet mig selv og mine tænder en stor gave. Ikke bare kosmetisk, men også for tændernes generelle tilstand.

Bøjlen har været behagelig at have på. Jeg har ikke haft problemer med irritation eller smerter. Den føles hurtigt hjemme i munden. Min tale blev generet de første par dage, men blev hurtigt bedre! Jeg har kun læspet lidt og har derfor ikke brugt den til specielle lejligheder, hvor jeg eks. skulle snakke meget.

Den fjernes og indsættes meget nemt.

Jeg har følt mig i trykke og fagligt dygtige hænder hos tandlæge Claus Groth under hele forløbet. Der har været god tid til at snakke og få svar på de spørgsmål jeg måtte have.

Den har givet mig et flot smil og mere selvværd.

Et drømme smil.

Betina Hansen

Claus Groth ApS
Nørregade 12, 1. th. Grenaa, 8500