Tandlæge Grenå

Almindelig tandpleje og tandrensning i Grenå & Djursland

Hos Tandlægeselskabet Claus Groth udfører vi dybdegående almindelige tandeftersyn. Vores tandeftersyn indbefatter tandrensning, hvor vi renser tænderne for tandsten og misfarvning.

Tandrensning i Østjylland

 

Vi anbefaler, at du får lavet et tandeftersyn hver 6. måned – så løser vi begyndende tandproblemer allerede, inden de udvikler sig. Som en del af forebyggelsen står vi klar med en række gode råd til tandplejning derhjemme. Ikke to tandsæt er ens, så lad os hjælpe dig med, hvordan netop din mund bedst plejes. Husk, at forebyggelse kan gøre en stor forskel, eksempelvist ved paradentose.

 

Undgå store tandskader – skift dine gamle sølvfyldninger ud

Har du gamle sølvfyldninger anbefaler vi, at du udskifter dem. Det kan vi tilbyde i forbindelse med et almindeligt tandeftersyn. Gamle sølvfyldninger kan nemlig forårsage alvorlige skader på tænderne – bl.a. skjult karies eller revner i tanden. 

 

Kontakt os endelig for mere info

Vores kundebase centrerer sig om Grenå og Norddjurs, men vi har også mange tilfredse kunder fra hele Djursland og Østjylland. Hvis du vil vide mere om vores almene tandpleje eller tandrensning er du yderst velkommen til at kontakte os.

 

Claus Groth ApS
Nørregade 12, 1. th. Grenaa, 8500